Betyg 4.0 av 23 röster

Chiquelle rabattkod

Aktuella Chiquelle rabattkoder under April 2024

Betyg 4.0 av 23 röster

Chiquelle har sedan starten 2012 vuxit i rekordfart och de har redan vunnit ett flertal priser. I deras sortiment finns ett brett utbud av moderna kläder och accessoarer. Deras främsta kundgrupp är trendiga ungdomar och modemedvetna kvinnor, som vill ha unika kläder som inte finns någon annanstans och som gärna handlar med rabattkod.

Chiquelle har sedan starten 2012 vuxit i rekordfart och de har redan vunnit ett flertal priser. I deras sortiment finns ett brett utbud av moderna kläder och accessoarer. Deras främsta kundgrupp är trendiga ungdomar och modemedvetna kvinnor, som vill ha unika kläder som inte finns någon annanstans och som gärna handlar med rabattkod.

Läs mer

Mer om Chiquelle

Rabattkod hos Chiquelle

Chiquelle är ett modernt e-handelsföretag som erbjuder många möjligheter att handla med en kampanjkod. Den som besöker deras hemsida för första gången får ett erbjudande om att följa dem på Instagram samt uppge sin e-postadress, för att därefter få en rabattkod att handla för. Att fortsätta prenumerera på deras nyhetsbrev är en bra idé för att vara först med alla nya erbjudanden, rabatter och andra nyheter. De har ingen bonusklubb eller särskild sida för rea på hemsidan, men rear ut produkter under Black Week sommar- och mellandagsrean. Det kan också löna sig att följa dem i sociala medier för att inte missa några aktuella rabatter eller kampanjer.

Chiquelle på Instagram

Den som är ute efter att hitta en kampanjkod hos Chiquelle bör följa dem på Instagram. Där lägger de upp många inspirerande bilder och förslag på hur deras kläder kan bäras eller hur man kan matcha sin outfit med deras accessoarer. När det är aktuella kampanjer och rabatter postar de inlägg om det för att deras följare snabbt ska kunna se vad de kan handla hos dem. Ibland har de tävlingar där den som följer dem och taggar sina vänner har chansen att vinna fina priser, vilket är ytterligare en anledning till att det lönar sig att följa dem i sociala medier.

Betalningsalternativ:

Kortbetalning, PayPal, banköverföring och faktura

Leverans:

Frakt 39 kr. Leveranstid varierar beroende på produkt, vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar.

Retur:

Retur av en vara kostar 49 kr.

Kundtjänst:

Telefon: 08 -120 120 10 och e-post: customercare@chiquelle.com.

Trendiga kläder och accessoarer

Chiquelle har ett brett sortiment av flera unika produkter inom mode och många andra accessoarer. Utöver kläder finns bland annat skor, väskor, solglasögon och badkläder. Då alla deras produkter handplockas är de garanterat unika och passar perfekt för den lite mer kräsna kunden. Den som handlar här kan känna sig säker på att kläderna eller produkterna är trendiga och moderiktiga. Chiquelle är det perfekta valet för den trendmedvetna kvinnan som vill uppdatera sin garderob med det allra senaste. Nya kläder kommer in regelbundet och nästan oavsett vilken outfit som man är ute efter får det att hitta något passande här.

Fynda klänningar med rabattkod

Hos Chiquelle hittar du nästan allt du behöver när det kommer till kläder och inte minst klänningar. Det finns nästan alltid tillfällen att göra riktiga fynd, särskilt om du handlar med en rabattkod. I Chiquelles breda sortiment finns en mix av både festklänningar och andra klänningar som passar bra även till vardags. Om det ändå skulle vara så att just den typ av klänning du ville ha inte skulle finnas hos dem kan du istället ta en titt hos Nelly. Deras sida hittar du här. De har ett liknande sortiment med ett brett utbud av klänningar och andra trendiga kläder.