Betyg 4.0 av 20 röster

Yves Rocher rabattkod

Aktuella Yves Rocher rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.0 av 20 röster

Yves Rocher har bra priser på sitt sortiment. Ibland så kan det komma en rabattkod som man kan använda. När man loggar in så kan man se på sidan om det finns, annars så kanske det finns att hitta ute på någon annan sida som har rabattkoder. Det kan vara på olika saker som fri frakt till exempel.

Yves Rocher har bra priser på sitt sortiment. Ibland så kan det komma en rabattkod som man kan använda. När man loggar in så kan man se på sidan om det finns, annars så kanske det finns att hitta ute på någon annan sida som har rabattkoder. Det kan vara på olika saker som fri frakt till exempel.

Läs mer

Mer om Yves Rocher

Gör dina fynd hos Yves Rocher

Yves Rocher brukar ibland vara givmilda och dela ut en kampanjkod som kan användas på deras hemsida. Finns det ingen där så går det att leta ute på nätet bland koder, där finns det säkerligen någon. När du prenumererar på nyhetsbreven så får du snabbt information om det senaste som kommer in och de bästa erbjudandena. Det brukar finnas månadserbjudanden och de ligger hela månaden ut, det är bra och fina produkter som finns för att fynda. På bästsäljare så finns det ofta bra priser som väljs ut och det kan vara smink, schampo eller krämer. Ibland kan det var bra pris på upp till tio bästsäljare.

Lös in dina rabatter hos Yves Rocher

Yves Rocher är kända för sina produkter som är prisvärda och vegetabiliska. När det kommer till bra priser så har sidan verkligen riktigt bra priser, men ibland så finns det en kampanjkod som kan ge mer rabatt på ett köp eller fri frakt som exempel. Kundtjänsten är snabba med att svara och oavsett vad det handlar om, så tar de sig tid för kunden. Leveransen är snabb och du har ångerrätt om du inte är nöjd med varorna. Det finns både Instagram och Facebook som man kan följa och se sminksätt och produkter som andra har köpt och läsa om kundernas erfarenheter.

Betalningsalternativ:

Köp under 600 levereras mot faktura, över den summan så går det bra med kortbetalning eller direktbetalning via internetbank.

Leverans:

Normal leverans är 2-5 arbetsdagar, fraktkostnaden ligger på 39 kronor om summan är under 250 kronor.

Retur:

Du har 14 dagars ångerrätt och du står själv frakten när du skickar tillbaka om du inte är nöjd.

Kundtjänst:

Du når dem på 042-17 34 40 vardagar eller så kan du maila på kundservice@yves-rocher.se

Hud och skönhetsvård

När du loggar in på Yves Rochers sida så kommer du att mötas av mängder av härliga produkter till fina priser. Det finns allt från schampo till makeup. Det finns bra priser där du kan handla 3 eller 2 produkter till ett fint pris. Produkterna innehåller 100 % aktiva vegetabiliska ingredienser. Mascarorna finns som vattenfasta eller som vanliga varianter om du vill få bort den lätt. De underbara duschgeléerna som finns doftar sommar och fräscht. Det finns även ett test för att se vilken hudtyp du har med att göra en digital hudvårdsguide och då ser du vilka ingredienser från växtriket som din hud behöver och du vet vilken serie du ska använda dig av.

Fynda för din hy med rabattkod

När man vill göra ett fynd så brukar man kolla efter en rabattkod. Yves Rocher brukar ha det med jämna mellanrum, men finns det ingen som passar dig så kan du klicka här för att se om det finns för Lyko som har liknade produkter. Denna sidan har en hel del koder och du kommer med sannolikhet att hitta en som passar. Dessa koder ger bra erbjudanden som kan vara en gratisprodukt, fri frakt eller en viss procent som dras av vid ditt köp. Du kan endast använda en per köp och går inte att använda igen för ett nytt köp.