Betyg 3.9 av 32 röster

Tre rabattkod

Aktuella Tre rabattkoder under Juni 2024

Betyg 3.9 av 32 röster

Tre är en av Sveriges främsta telefonoperatörer. Här får du tillgång till ett snabbt och stabilt mobilnät till bra priser. Med en rabattkod kan det dessutom bli ännu billigare. Vilken typ av rabatt vi erbjuder varierar men det går alltid att spara en hacka på sin telefon genom ett besök på Kampanjjakt.se.

Tre är en av Sveriges främsta telefonoperatörer. Här får du tillgång till ett snabbt och stabilt mobilnät till bra priser. Med en rabattkod kan det dessutom bli ännu billigare. Vilken typ av rabatt vi erbjuder varierar men det går alltid att spara en hacka på sin telefon genom ett besök på Kampanjjakt.se.

Läs mer

Mer om Tre

Tre - ledande mobiloperatör till rabatterat pris

Med en kampanjkod från Kampanjjakt kan du köpa mobiltelefoner, abonnemang och mobilt bredband hos Tre, en av Sveriges största mobiloperatörer. Rabatterna varierar och skulle det mot förmodan inte finnas någon tillgänglig rabattkod är det alltid en god ide att besöka webbsidan som alltid erbjuder fyndpriser på mobiltelefoner och annat smått och gott. I mobilutbudet hittar du bland annat Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, Blackberry, LG och andra modeller, antingen till rabatterat pris eller till fyndpriser på utgående exemplar. Det är helt enkelt en god affär att göra ett besök på Kampanjjakt för att slippa betala mer än du behöver.

Tre - precis som du vill ha det

När du använder en kampanjkod från Kampanjjakt uppger du koden vid ditt köp hos Tre. När köpet genomförts kommer din beställning inom loppet av några dagar och på köpet har du 14 dagars ångerrätt. Du väljer själv om du vill behålla det mobilnummer som du redan har eller om du vill ha ett nytt telefonnummer. Du väljer också vilken typ av abonnemang du vill ha och hur mycket surf. Det är valfritt om du vill ha med en mobiltelefon eller inte. Du utformar helt enkelt en beställning som passar dig. Superenkelt och smidigt. Med Kampanjjakt är det enkelt att göra ett klipp.

Betalningsalternativ:

Du betalar ditt abonnemang genom faktura, e-faktura eller autogiro.

Leverans:

Fri frakt och snabb leverans.

Retur:

14 dagars ångerrätt. Returneras med retursedel från Tre. Eventuell värdeminskning och returfrakt debiteras.

Kundtjänst:

Telefonnummer: 0735 300 400 & kontakt via formulär på webbsidan.

Rikt utbud av mobiler

Genom Tre kan du köpa mobiler av kända märken så som Apple Iphone, Samsung, Sony , Nokia, Blackberry, LG, Doro och Huwai och även göra nyupptäckter som Razer. Mobilen betalar du enkelt i samband med din månadsbetalning. Du kan även göra dig en liten hacka genom att skicka in din gamla mobil till Tre. Antingen får du ytterligare rabatt på ditt abonnemang för mobilen eller så kan du donera värdet till Barncancerfonden. Du kan även köpa mobiltelefoner hos Tre till rabatterade priser, telefoner som du sedan använder med ett kontantkort. Det ska vara roligt att shoppa och det blir det med Kampanjjakt.

Fynda bland mobiler och abonnemang

Kampanjjakt har flera erbjudanden att välja mellan. Skulle du tillfälligtvis inte hitta någon rabattkod hos Tre så finns det andra mobiloperatörer att välja på. Det går alltid att hitta rabatter hos Kampanjjakt så det är helt enkelt omöjligt att inte spara pengar efter ett besök hos oss. Vi erbjuder till exempel rabatter hos Tele2 och Hallon så det finns ingen anledning att misströsta. De mobiloperatörer du kan välja mellan finner du här. Ska du byta mobilabonnemang, eller vill uppgradera din mobil till en nyare modell, så gör det på det allra smartaste sättet; till lägre pris med rabattkoder från Kampanjjakt.