Betyg 4.0 av 25 röster

Lamp24 rabattkod

Aktuella Lamp24 rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 25 röster

När du kommer in på lamp24 så kommer du att häpna över alla lampor och belysningar de har. När du ska handla så se om det finns någon rabattkod så kommer du att göra riktiga fynd. Detta företag har över 70 000 positiva omdömen på eKomi och det är kunderna som är kungarna.

När du kommer in på lamp24 så kommer du att häpna över alla lampor och belysningar de har. När du ska handla så se om det finns någon rabattkod så kommer du att göra riktiga fynd. Detta företag har över 70 000 positiva omdömen på eKomi och det är kunderna som är kungarna.

Läs mer

Mer om Lamp24

Fynda på Lamp24

När du vill handla billigt så ska du se om de har någon kampanjkod. Om du inte hittar någon så var inte ledsen för det. De har ofta stor rea mellan årstiderna. Lamp24 har ett stort utbud med billig belysning som du inte får gå miste om. När du registrerar dig till nyhetsbrevet så får du 75 kronor rabatt på ditt första köp om det överstiger 500 kronor. Du får även exklusiva rabattkoder och andra erbjudanden. Det finns en kategori som du kan gå in på som bara har reabelysningar och det står rea så det går inte att missa.

Upp till 60% rabatt på lampor

Lamp24, butiken med lampor och ljus

När du registrera dig på Lamp24 och börjar se dig om så kommer du med säkerhet hitta vad du söker. Kundtjänsten här är guld värd och du kommer att bli väl behandlad som kund. Leveransen är snabb och när du handlar över 500 så slipper du frakten. Ofta så finner du en kampanjkod som kan ge billigare priser eller fri frakt, det vill man inte missa. Denna sidan finns på Facebook och här ser du de fina belysningarna ur ett annat perspektiv som andra lagt ut som de handlat här. Även Twitter kan du kolla in på och ser vad andra tycker om denna sidan.

Betalningsalternativ:

Banköverföring, kreditkort, PayPal eller Klarna faktura

Leverans:

Fri frakt över 500 kronor

Retur:

Returen kostar inget och du väljer själv om du vill ha tillbaka pengarna eller ny vara

Kundtjänst:

Kontakt: service@lamp24.se eller +46(0)8-44 685 068

Trendiga lampor till alla rum

När du vill förnya ditt hem och handla belysningar till alla rum eller en snygg takfläkt med snygga lampor i, då är det Lamp24 som gäller. Här finns över 30 000 lampor och ljuskällor att välja mellan. Du kan välja till kontoret, hemmet eller vackra belysningar att ha utomhus. När man vill inreda och förändra sitt hem så är belysningen ett av de viktigaste momenten. Här finns mysiga lampor till sängkammaren som kan ge ett svagt mysigt sken och i köket så kan det vara snyggt med en trendig taklampa med en starkare belysning. När man vill ha det snyggt på balkongen eller i trädgården så finns det hur mycket som helst att välja på.

Fynda belysning med rabattkod

Lamp24 är väldigt generösa när det kommer till rabattkod. Ibland finns det ingen för tillfället och då ska du klicka härför det kan finnas koder på andra sidor. Besök VidaXL så kommer du att bli förvånad över vad fina varor de har på sin sida. Här finner du tusentals artiklar som möbler till trädgården, kläder och hemmafix till garaget och hemmet. Du kommer att älska de fina växthusen och de underbart söta picknickborden för barnen med de färgglada parasollen. På denna sidan kan du göra fynd när de har dagens deal eller veckans deal där de väljer ut en viss vara.