Betyg 4.1 av 27 röster

Choice Hotels rabattkod

Aktuella Choice Hotels rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.1 av 27 röster

Nordic Choice Hotels är en hotellkedja med nästan 200 hotell runt om i Skandinavien och Baltikum. Med en rabattkod från oss kan du unna dig det där lilla extra i form av hotellyx och med tanke på hur många hotell som ingår så har du alla möjligheter att skräddarsy din egen upplevelse, eller spara in pengar på något du måste göra.

Nordic Choice Hotels är en hotellkedja med nästan 200 hotell runt om i Skandinavien och Baltikum. Med en rabattkod från oss kan du unna dig det där lilla extra i form av hotellyx och med tanke på hur många hotell som ingår så har du alla möjligheter att skräddarsy din egen upplevelse, eller spara in pengar på något du måste göra.

Läs mer

Mer om Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels består egentligen av fyra olika hotellkedjor: Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels och Nordic Hotels & Resorts. De har alla sin egen karaktär men drar också nytta av att ingå i en koncern med stora resurser. Priserna på ett och samma hotellrum kan variera beroende på när du bokar det och på olika paketerbjudanden, där även sådant som middag i hotellets restaurang ibland kan ingå. Med en kampanjkod får du garanterat ett mycket lågt pris med tanke på hotellens genomgående höga standard. Att gå med i Nordic Choice Club är ett annat sätt få tillgång till extra fina erbjudanden.

hotell billigt med choice hotels

Nordic Choice Hotels visar hänsyn

Nordic Choice Hotels sticker ut i positiv bemärkelse på flera sätt. Alla hotellrum är rökfria och man var först i världen bland hotellkoncerner med denna policy. Hotellen lever upp till miljöcertifiering enligt internationell standard och jobbar mycket med miljöfrågan för gäster och anställda, både på såväl övergripande nivå som i detaljer. Hotellen är mycket väl placerade och flera av dem var starka varumärken med unika företräden redan innan de uppgick i någon av kedjorna som ingår i denna hotellgrupp. En kampanjkod på hotellnätter har man alltid glädje av. Du hittar allt från några av Skandinaviens bästa hotellsviter till budgetrum i denna koncern.

Betalningsalternativ:

Betalningsalternativen beror på vilken bokningstjänst du använder

Leverans:

En bokningsbekräftelse kommer efter genomförd bokning

Retur:

Reklamationer och avbokningar görs lämpligen hos kundtjänsten på hotellet bokningen gällde.

Kundtjänst:

Koncernen Nordic Choice Hotels erbjuder service via chatt, e-post eller telefon: 0771 660700

Investera i upplevelser

Ett hotell som ingår i en kedja har mycket att leva upp till vilket återspeglas i kvalitén på rummen, måltiderna och den service du får som hotellgäst. Samtidigt finns det stordriftsfördelar som innebär att du får ett lägre pris än vad du annars hade varit tvungen att betala. Det här gäller i hög grad de rum du kan boka på något av de många hotell som är en del av Nordic Choice Hotels. Det här är dock en hotellkedja som inte strömlinjeformar sina hotell och gör dem identiska in i minsta detalj. Varje hotellvistelse är med andra ord en lika kvalitetssäkrad som unik upplevelse.

Kom ner i pris med vår rabattkod

Nordic Choice Hotels är alltså en stor hotellkedja som driver sin verksamhet på ett professionellt sätt men utan det personliga helt går förlorat. Det spelar ingen roll om du behöver boka en hotellnatt i jobbet eller om du vill unna dig en upplevelse utöver det vanliga, du har lika stor glädje av vår rabattkod oavsett vilket. Vi kan ofta erbjuda riktigt bra rabatter när du behöver boka ett rum. Aktuella erbjudanden finner du här. Testa hotels.com om du inte hittar vad du söker. Det är en annan stor och viktig aktör i branschen som ger tillgång till hotellrum över hela världen.