Andra liknande butiker

Betyg 4.0 av 14 röster

Philips rabattkod

Aktuella Philips rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.0 av 14 röster

Hos Philips så hittar du allt från rakapparater till köksmaskiner. När du vill göra ett fynd, kolla då efter en rabattkod som de erbjuder ibland på hemsidan. Finns det ingen så kan du söka efter en på nätet. Det finns även mycket varor med nedsatta priser och prova på-varor som du kan testa hemma i lugn och ro.

Hos Philips så hittar du allt från rakapparater till köksmaskiner. När du vill göra ett fynd, kolla då efter en rabattkod som de erbjuder ibland på hemsidan. Finns det ingen så kan du söka efter en på nätet. Det finns även mycket varor med nedsatta priser och prova på-varor som du kan testa hemma i lugn och ro.

Läs mer

Mer om Philips

Philips kan skryta med sina låga priser

Här finns bra erbjudanden och givmilda priser. När du skapar ett Philips konto så får du en kampanjkod som du kan använda vid din första beställning. Du skriver in koden i det fältet som visas när du gör en onlinebeställning och gäller endast en gång. Det kommer ofta erbjudanden och du kan titta in på outlet/specialerbjudandet där du hittar exklusiva erbjudanden och prissänkningar. Du kan även prenumerera på helgerbjudanden där får du mer information. Ibland så kommer det kampanjperioder där du kan få en kod om din beställning överstiger ett visst värde. Denna sidan är fylld av överraskningar och fynd.

Hos Philips är du alltid välkommen

När du besöker Philips och går in på kampanjer så kommer du att se vilka fina erbjudanden de har. Det är inte många som har en Nöjdhetsgaranti. Den gäller i 30, 60 eller 120 dagar. Blir du inte nöjd så returnerar du den tillbaka och får dina pengar. Du kan även se om du hittar en kampanjkod så får du ner priset ännu mer. Följ gärna på Instagram som har tusentals följare och gilla sidan på Facebook. De är bra på kundtjänsten och snabba med svar, inga frågor är för dumma och de tar sig tid för dig tills du är nöjd.

Betalningsalternativ:

PayPal, Visa, MasterCard och direktbetalning

Leverans:

Frakten ligger på 75 kronor och tar ca 2-6 dagar.

Retur:

Fri retur vid trasig vara eller ångrat köp.

Kundtjänst:

Du kan nå oss på 08-5792 9067 månd-fred kl 08:00 - 16:00. Du kan chatta med oss eller maila via hemsidan.

Spis, kaffebryggare eller lampor

När du vill ha varor till bra pris och lyxigt utseende så faller valet lätt på Philips. Här finns allt inom vitvaror och köksmaskiner. Det bästa är att när man handlar produkter från denna sidan så är de så vackra att man inte vill ställa undan dem. Man måste ju få skryta med de vackra sakerna. Ta exempel en vanlig blender, de finns i många olika färger och pryder sin plats i köket. När du kommer till lamporna och deras vackra skärmar och trender så kommer du att stortrivas. Det finns golvlampor, fönserlampor och vackra bordslampor. Du kommer känna lyx när du kliver in i ditt hem när dessa pryder dina rum.

Handla vitvaror med rabattkod

När du vill göra om ditt kök och ha det senaste och vackraste då har du valet här hos Philips. De har ofta en rabattkod så du får ner priset som redan ligger lågt. Det är inte alltid som det finns någon kod här, men då kan du titta in på Teknikmagasinet. Deras koder hittar du här och det bjuds på bra priser, bra erbjudanden och tekniska prylar. Du kan även prenumerera på deras nyhetsbrev för erbjudanden och nyheter. Här finns mycket inom teknik och musik. Kameror, datorer och tillbehör till mobilen finns i mängder. Även denna sidan har Instagram och Facebook.