Betyg 4.0 av 26 röster

WhiteAway rabattkod

Aktuella WhiteAway rabattkoder under Januari 2020

Betyg 4.0 av 26 röster

Går du i tankar på att köpa en ny tvättmaskin eller kanske en ny frys? Whiteaway.se har ett stort sortiment av vitvaror och här kommer du att hitta många bra varor för hemmet. Med en rabattkod kan du spara pengar och välja vad du vill köpa. Här kan du bland annat hitta fotbad, element, fläktar, strykjärn och glassmaskiner i många olika modeller och märken.

Går du i tankar på att köpa en ny tvättmaskin eller kanske en ny frys? Whiteaway.se har ett stort sortiment av vitvaror och här kommer du att hitta många bra varor för hemmet. Med en rabattkod kan du spara pengar och välja vad du vill köpa. Här kan du bland annat hitta fotbad, element, fläktar, strykjärn och glassmaskiner i många olika modeller och märken.

Läs mer

Mer om WhiteAway

Hos WhiteAway finns det mesta för hemmet

Ibland finns det ingen kampanjkod och då kan man ändå titta in på whiteaway.se eftersom det alltid finns bra priser och erbjudanden. Man kan även få information och nyheter via deras nyhetsbrev som man kan prenumerera på. Ibland har de erbjudande på vitvaror som tvättmaskiner, torktumlare och andra varor som till exempel mikrovågsugnar, hällar och spisar. Erbjudanden och rabatter med en viss procent är alltid välkommet då man kan unna sig att köpa lite mer som man kanske behöver i sitt hem. En ny brödrost eller elvisp är saker som kan vara kul att förnya eller något att ge bort i present.

Billiga vitvaror med Whiteaway rabatt

Bra att veta om WhiteAway

Med en kampanjkod handlar man billigare på whiteaway.se och detsamma gäller andra varor som finns under erbjudande på deras hemsida. Deras leveranser varierar helt beroende på vad man beställer, så läs igenom leveransinformationen som finns under "hjälp" längst ner på hemsidan. De har även olika priser när det gäller uppbärning, installation och bortforsling av en vitvara som man har i hemmet. Ibland förekommer det att man vill byta en vara man har köpt eller returnera den och då hjälper kundtjänst dig så att ni tillsammans hittar den snabbaste lösningen. Hemsidan har mycket bra information och man känner en trygghet när man beställer varor från dem.

Betalningsalternativ:

Kortbetalning, bankgiro, Qliro Faktura, Qliro Köp nu betala senare och Qliro Delbetalning.

Leverans:

Hos WhiteAway erbjuder vi fri frakt till din tomtgräns/port.

Retur:

14 dagars returrätt. Fri retur på mindre varor om du använder medföljande retursedel. Mer info på hemsidan.

Kundtjänst:

Du kan ta kontakt med oss på telefonnummer 0770 17 10 17 eller skicka ett mejl till info@whiteaway.se

Detta kan du hitta hos WhiteAway

Här kan man köpa prisvärda diskmaskiner i olika modeller och märken. Smala för mindre utrymmen eller till det lilla hushållet eller kanske en bänkdiskmaskin. För den som vill spara in på elen finns energisnåla diskmaskiner och de har även inbyggda eller fristående modeller. Man hittar även tvättmaskiner i olika modeller och märken. Frontmatade maskiner för de som föredrar det eller en toppmatad som passar utmärkt till det lilla badrummet. Här finns även kombinerade tvättmaskiner och torktumlare som är perfekta i ett litet tvättrum och där allt blir gjort i samma maskin. Ta reda på vad som passar dig och din familj bäst och handla sedan utifrån det.

Det är alltid kul att fynda

Whiteaway.se har mycket att erbjuda när det gäller vitvaror och med en rabattkod är det ännu bättre för då kan man göra fantastiska fynd. Om det nu skulle visa sig att det inte finns något bra erbjudande som rea eller rabatter, då kan man alltid kika in i en annan affär. CDON hittar du här och där kan du också hitta vitvaror och mycket annat. Glöm inte att kolla upp rabattkoder innan du handlar, de är till för att användas. Fördelen med erbjudanden och rabatter är att man sparar pengar och kan köpa något annat man vill ha på samma gång.