Betyg 3.7 av 38 röster

KLiNGEL rabattkod

Aktuella KLiNGEL rabattkoder under Oktober 2022

Betyg 3.7 av 38 röster

Om du söker skor, hemtextilier eller nya plagg för garderoben ska du surfa in på Klingel. Som hos de flesta butiker online är utbudet både stort och brett. När du ändå är där ska du passa på att kika under avdelningen "Fynd" där du kan hitta en rad olika produkter till nedsatt pris. Använder du dessutom en rabattkod sparar du ännu mer pengar.

Om du söker skor, hemtextilier eller nya plagg för garderoben ska du surfa in på Klingel. Som hos de flesta butiker online är utbudet både stort och brett. När du ändå är där ska du passa på att kika under avdelningen "Fynd" där du kan hitta en rad olika produkter till nedsatt pris. Använder du dessutom en rabattkod sparar du ännu mer pengar.

Läs mer

Mer om KLiNGEL

Härligt mode hos Klingel

Som alla butiker vill Klingel inte bara locka kunder utan även erbjuda det bästa. Utöver deras fyndavdelning har de också ofta olika kampanjer du kan ta del av, antingen genom en kampanjkod eller genom att lägga din beställning. Dessa kampanjer kan vara sådant som en viss procent rabatt på specifika märken eller att få vissa klädesplagg på köpet när du beställer. Kampanjer kan också ha teman som kretsar kring högtider så som jul och alla hjärtans dag. Dagarna efter en högtid hålls ofta extra reor där du har chansen att göra riktiga fynd. Att handla till nedsatt pris gör att du kan köpa fler varor eller spara pengar till annat.

Klingel kampanjer och erbjudanden

Så fungerar det hos Klingel

Något som gör att Klingel sticker ut är inte bara deras kampanjer utan även det faktum att de har ett riktigt bra utbud av kläder i större storlekar. Du kan dessutom, samtidigt som du utökar garderoben, shoppa loss bland härliga produkter till ditt hem. Hittar du en spännande kampanjkod kan du passa på att kombinera den med dina inköp. För att hålla dig uppdaterad med aktuella erbjudanden kan du anmäla dig till butikens nyhetsbrev. Du kommer då att få mail med information om aktuella kampanjer, nya produkter och eventuella reor. På så vis försäkrar du dig om att du inte missar det allra bästa.

Betalningsalternativ:

Du kan välja att betala med Visa, MasterCard, Paypal och via postförskott. Du kan också välja Klingel konto eller faktura.

Leverans:

Målsättningen är att leverera inom 5-7 arbetsdagar. Vid hög orderingång kan leveransen dröja längre.

Retur:

Du har 14 dagars ångerrätt. Kontakta kundservice via mail eller telefon.

Kundtjänst:

Ring 0774-44 44 00 helgfri måndag-fredag 08:00-18:00. Mail info@klingel.se.

Kläder, skor och hemtextilier

Hos Klingel hittar du inte bara alla möjliga sorters klädesplagg för både män och kvinnor utan även snitsiga accessoarer som kan komplettera din outfit. De har dessutom alla produkter du kan behöva för att ta hand om och skämma bort din hy och kropp. Här finns dessutom både make up och parfymer så att du kan piffa upp dig inför utekvällen eller bara känna dig extra lyxig på vardagarna. Den som vill fräscha till hemmet kan välja mellan en lång rad olika modeller av gardiner som kan kompletteras med till exempel tavlor, sängkläder eller en snygg belysning för bord eller fönster.

Komplettera garderoben med rabattkod

Alla behöver vi kläder och ibland vill vi utöka garderoben med något snyggt för högtider och fest. Självklart vill vi dessutom hitta våra produkter till ett förmånligt pris så att vi kan handla fler eller spara till andra behov. Med en rabattkod kan du handla ännu billigare än vanligt hos Klingel men det är inte alltid det finns en aktuell kod. I det läget kan du se efter om det finns en hos Gina Tricot. Det finns även andra liknande butiker att prova, en av dem hittar du här. Den som söker kan alltid finna både rabatter och reor som är vänliga mot plånboken.