Bästa Cyber Monday rabatterna på nätet för 2017

Under Cyber Monday den 27 november i år kommer e-butiker på nätet att mata ut rabatter och erbjudanden i rasande tempo som du aldrig annars erbjuds. Missade du Black Friday-hysterin eller valde du att avstå från att shoppa? Oroa dig inte, det går fler tåg. Nästa avgång är redan måndagen efter Black Friday-helgen, då fenomenet Cyber Monday går av stapeln. Fenomenet är ett sätt för e-handeln att locka till försäljning på nätet, men du som kund kan klicka hem julklappar till kraftigt rabatterade priser på nätet och spara stora pengar i plånboken. Företagen som enbart inriktar sig på onlineförsäljning ser Cyber Monday som en av de viktigaste, om inte den viktigaste, försäljningsdagen på året. E-butikerna vet hur värdefullt det är att erbjuda rabattkoder och kampanjpriser till potentiella kunder och redan befintliga kunder. Kampanjerbjudandena är en del i att värva kunder och få dem att handla igen i framtiden hos butiken ifråga. Dessa kampanjer finns allt som oftast att tillgå redan dagarna innan Cyber Monday drar igång. Här nedan kan du läsa hur du på enklast möjliga sätt hittar rabattkoder till kampanjerna under Cyber Monday 27 november 2017.    

Finn rabattkoder till Cyber Måndag och klicka hem julklapparna

Om du är ute efter några tips och saker att ha i åtanke inför Cyber Monday, årets största shopping dag online, har du kommit rätt. Vill du ha alla kampanjerbjudanden och koder skickade till dig samlade och paketerade i ett och samma mejlutskick? Tänkte väl det, anmäl dig till Kampanjjakts nyhetsbrev så är det just det du får. Nästan uteslutande alla butiker som bedriver e-handel, har aktuella rabatt-, kampanj-, eller värdekoder som ger dig reducerat pris på deras produkter. Bekymret är bara att koderna inte alltid är lätta att hitta. Butiker kan ibland vara lite dåliga på att marknadsföra dessa. Därför har vi på Kampanjjakt hjälpt dig som är ute i cyberdjungeln på jakt efter koder, med att samla rabatterna i våra nyhetsbrev och här på vår sajt. Ett annat tips vi kan ge dig som tänkt vara aktiv online under Cyber Monday, är att förbereda dig. Vad menas med det? Jo, kolla in alla intressanta shoppingsajter och deras utbud inför 27 november. Vad finns kvar i lager efter Black Friday, finns rätt Apple-produkt, är senaste iPhone mobilen slutsåld osv. Jämför även priserna mellan konkurrerande webbutiker och kolla om det finns kampanjkoder i vårt nyhetsbrev att använda. Vi bevakar ständigt kampanjer online för att du ska få den senaste informationen. Så, försök minnas var den billigaste produkten finns, kopiera rabattkoden och var på tårna att klicka hem julklappen eller den där elektronikprodukten du suktat efter ett tag. 

Shoppa online under Cyber Monday eller Black Friday?

Rabatterbjudandena för Cyber Monday hittar du endast på nätet och är som oftast populärt hos mindre eller mellanstora e-butiker. Förr, när e-handel var nytt, slogs butikerna enbart mot andra konkurrenter på nätet och inte mot de fysiska butikerna (som inte sålde på nätet) som istället lade allt krut på Black Friday och mellandagsrean som främsta readagar. Numera finns även de fysiska butikerna på nätet och konkurrensen är därför ännu större, vilket gör att priserna pressas ytterligare. Det är bara bra för oss som konsumenter! När är det som konsument bäst att shoppa online under dessa dagar? Det beror lite på vad du tänkt handla på nätet. Black Friday erbjuder generellt sätt bättre rabatter på teknikprylar och elektronikprodukter har mätningar visat. Black Friday har de senaste åren haft fler kampanjer på mindre maskiner och köksapparater i snitt jämfört med Cyber Monday. Under Cyber Monday däremot finns det betydligt fler erbjudanden inom allt som har med mode- och fashionprodukter att göra. Har du tänkt köpa skor bör du göra det under Cyber Monday.  Tidigare år har det visat sig finnas 50 % mer skokampanjer under Cyber Monday jämfört med Black Friday. Detta är dock bara en uppskattning som gjorts genom att titta på tidigare års försäljningar. För att vara säker på att fynda det du vill ha, rekommenderar vi att hålla ett öga på kampanjer som dyker upp under Black Friday-veckan fortsätter över helgen och peakar på Cyber Monday.

Cyber Monday, e-handelns svar på Black Friday

Uttrycket Cyber Monday myntades redan för över 10 år sen utav affärskvinnan Ellen Davis. Det lanserades från början som ett marknadsföringsspektakel för att trissa upp försäljning hos e-butiker på nätet och övertyga folk att handla. Butiker som enbart bedrev e-handel hade som bekant bekymmer med att konkurrera med de stora giganterna under Black Friday. 
Namnet Cyber Måndag växte fram i början av 2000-talet. Det gjordes då observationer att miljoner av vanligtvis hårt arbetande amerikaner, efter en Thanksgiving-helg av ”fönstershoppande”, återgick till datorer med snabb internetuppkoppling på arbetet och köpte vad de gillade och missat under Black Friday. Se till att inte missa Cyber Monday rabatterbjudanden och klicka hem varor för kraftigt nedsatta priser. Annars måste du vänta ett helt år. Det vill du väl inte?