RUM21 rabattkod

RUM21.se är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet av såväl klassisk- som ny design. Använd dig av en RUM21 rabattkod och spara 100 kr eller 20% på modern heminredning. Här får du tillgång till moderna och trendiga heminredningsartiklar till oslagbara priser.

RUM21.se samarbetar med många av Europas ledande och eftertraktade tillverkare av möbler, belysning och heminredning och sortimentet växer kontinuerligt. Deras kunder består av såväl privatpersoner som företag. Hämta din egna rabattkod genom att välja bland någon av våra erbjudanden nedanför.

Aktuella rabattkoder till RUM21 Juli 2014

Mer info om RUM21

Modern heminredning och trendiga möbler hos RUM21.se

RUM21 erbjuder modern heminredning, inredningsdetaljer och möbler på nätet. Sortimentet består av ett brett utbud av möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet med en exklusiv känsla, från välkända varumärken och formgivare. Varumärkena väljs ut med omsorg och noggrannhet. RUM21.se ingår i börsnoterade koncernen CDON Group tillsammans med butiker som CDON.COM, Nelly.com och Heppo.com med över 10 års erfarenhet av internethandel.

modern heminredning hos rum21

RUM21 rabattkod ger dig 100 kr eller 20% rabatt på hela din order

När du handlar online kan du alltid använda dig av en Rum21 rabattkod för att spara ytterligare pengar på ditt köp. Genom att använda dig av en kod får du just nu 100 kr eller 20% rabatt på ditt köp av heminredningsprodukter. När du handlar online kan du alltid använda dig av dessa erbjudanden för att spara ytterligare pengar på ditt köp.

Handla möbler i outletsektionen med upp till 50% lägre pris

I outletsektionen hos RUM21 får du tillgång till det utgående sortimentet som säljer samma varor fast till ett lägre pris. Du får alltså upp till 50% rabatt på trendiga möbler & inredningsartiklar. Här får du tillgång till välkända varumärken som t.ex. Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Cult Design m.fl. Välj bland hundratals varumärken med ett brett urval av heminredning i form av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer som erbjuds med upp till 50% rabatt.

 


 

Hur använder jag min kod till RUM21?

1. Handla bland heminredning & möbler i webbshoppen
2. Välj varukorgen och därefter att gå "Till kassan"
3. Klicka på textfältet  "Har du en rabattkod?..."
4. Här skriver du in din kod och klickar på "Uppdatera"
5. Erbjudandet har nu aktiverats

rabattkoder till rum21