Room99 rabattkod

Room99 är en inredningsbutik som drivs av MEPE Onlinebutiker AB. Verksamheten bedrivs i Electrolux gamla lokaler i Västervik på industrihotellet Welux. Deras ambition är att erbjuda vacker heminredning till bra priser. När du använder dig av en Room99 rabattkod får du dessutom ytterligare rabatt på din beställning utöver de redan reducerade priserna.

Room99 har ett nära samarbete med kreativa konstnärer som tillverkar deras tavlor i en begränsad upplaga och ett unikt utförande. Priserna i webbshoppen kan i vissa fall skija sig i pris för vissa produkter. Glöm inte bort att använda dig av en Room99 rabattkod för att få lägsta möjliga pris på din beställning.

Hos Room99 finner du det senaste inom modern heminredning. De erbjuder ett av Sveriges största utbud av tavlor och kan erbjuda abstrakt, modernt, grupptavlor, djurtavlor, barntavlor, popart och fototavlor bland annat. Deras utbud uppdateras kontinuerligt för att hålla unik tillgång för samtliga objekt.

Inom kategorin heminredning kan du fynda bland kuddar, kuddfodral, ljuslyktor, väggdekorationer, möbler, väggklockor, träbokstäver och en hel del annat som ger ditt hem det där lilla extra. Allt till kampanjpris endast vid bruk av en Room99 rabattkod.


Gilla & Dela kampanjer