Lyko rabattkod

Hämta din Lyko rabattkod hos oss och få 5-15% rabatt eller 150 kr på din order. Självklart får du även fri frakt på din beställning. Lyko.se fortsätter ständigt att utöka sitt sortimentet och tillhandahåller förstklassiga frisörprodukter till förmånliga priser och med mycket snabb leverans. Här hittar du även ett stort utbud av smink, parfymer och hudvård. Ta del av en Lyko rabatt och få ett reducerat pris på Sveriges största utbud av hårvårdsprodukter. Få tillgång till professionella frisörprodukter till förmånliga priser och med mycket snabb leverans.

Aktuella rabattkoder till Lyko September 2014

Mer info om Lyko

Lyko rabattkod ger  5-15% rabatt eller 150 kr på hårvård & styling

Missa inte din chans att pressa priset ytterligare på redan billiga hårvårdsprodukter. Med hjälp av de senaste rabattkoderna som vi presenterar på denna sida får du chansen att erhålla 150 kr rabatt eller 15% på hela din order som du lägger på Lyko.se. Självklart är dessa hårvårdsprodukter till kampanjpris begränsade till både antalen och tiden. Du finner samma produkter som du hittar i din frisörsalong till ett mycket billigare pris. Välj den Lyko rabattkod som passar dig bäst och spara ytterligare på ditt köp av stylingprodukter på nätet.

Hur gör jag för att använda min Lyko rabatt?

  • Handla fritt bland urvalet av hårvård & styling i webbshoppen
  • Välj varukorgen och därefter att gå till kassan
  • Klicka på textfältet under " Kupong-, presentkortskod "
  • Här skriver du in koden och klickar på " Använd "
  • Erbjudandet har nu aktiverats och du erhåller den utlovade rabatten.

Spara upp till 50% på hårvårdsprodukter, parfymer och hudvård

Förutom att köpa kvalitativa produkter då du chansen att dessutom spara upp till 50% genom att ta del av outletpriser på kampanjer bestående av shampoo, balsam, spray, plattänger, parfym och mycket annat. Tack vare sin långvariga erfarenhet från riktiga frisörsalongen kan Lyko välja ut de bästa produkterna i branschen med hjälp av sin kunniga personal som har personlig erfarenhet av produkterna. Utöver hårvårdsprodukter har de även lång erfarenhet och kompetens inom stylingverktyg, parfym, skönhetsprodukter och övriga sortimentet som finns tillgängliga i ehandeln. Missa inte att du kan matcha dina produkter med en ny fräsch outfit och använda dig av Nelly rabattkoder.

Handla billiga hårvårdsprodukter från välkända varumärken

Lyko.se har specialiserat sig på att leverera hårvårdsprodukter av allra högsta kvalitet till förmånliga priser. Genom att undvika butikskostnader kan de sänka sina priser på hårprodukter från välkända varumärken som t.ex. Redken, Matrix, Lanza, Tigi och många fler. Tillsammans med sina samarbetspartners ser de till att deras kunder får rätt hårvårdsprodukter anpassade till den individuella kunden. Hos Eleven finner du ett likvärdigt sortiment med låga priser på allt inom skönhet och hårvård. Använd dig av våra Eleven.se rabatter och spara ytterligare på ditt köp.