körkort.se rabattkod

Körkort.se är Sveriges största sida för körkortsfrågor online och med en Körkort.se rabattkod får du hela 25% rabatt på ett fullt medlemskap på sajten. Här finns frågor för dig som ska ta körkort för bil, motorcykel och EU-moped. Med hjälp av mängder av frågor och tester kan du klara körkortsteorin lite enklare och mycket billigare. Frågor och teori online gör att du kan plugga när du vill och var du vill. Testen är även uppbyggda precis som det riktiga teoriprovet så att du kan förbereda dig noga och vara väl förberedd när det väl är dags för det stora provet. Tuta och kör!

Aktuella körkort.se rabattkoder och rabatter för Juli 2016

Mer info om körkort.se

Körkort.se rabattkod ger dig 25% rabatt på fullt medlemskap

Med Kampanjjakts rabattkod får du 25% rabatt på ett fullt medlemskap hos Körkort.se. Du kan välja fritt vilken körkortsklass du önskar – bil, motorcykel eller EU-moped. Rabattkoden ger dig 25% rabatt så att du kan ta körkort till ett extra förmånligt pris. Det stora utbudet av frågor och tester gör det lite enklare att ta körkort och när du kan spara pengar med Kampanjjakts rabattkod blir allt ännu enklare – och roligare! Nu får du pengar över till fler körlektioner eller kanske till ett fordon när du väl tagit ditt körkort. Oavsett vad du väljer att göra med pengarna är det roligt att kunna spara. Ta denna utmärkta chans att spara pengar när du tar ditt körkort! För dig som äntligen lyckats köpa en bil erbjuder vi billiga biltillbehör och bildelar vid användande av en Mekonomen rabattkod. Spara upp till 25% på ditt köp.

Så aktiverar du din Körkort.se rabattkod

1. Registrera dig som medlem.
2. Välj det medlemskap som är aktuellt för dig & Gå till kassan.
3. Ange din unika rabattkod från Kampanjjakt.se och aktivera den.
4. Slutför din beställning.

Upp till 70% rabatt på längre medlemskap

Du får alltid rabatt när du beställer ett längre medlemskap. Hos Körkort.se får du alltid rabatterat pris på medlemskap som är tre eller sex månader. Du kan spara upp till 70% när du tecknar ett medlemskap på sex månader jämfört med om du tecknar ett på en månad. Förutom att du har mer tid att öva sparar du också pengar när du beställer ett medlemskap på ett halvår.

Förbered dig på teorin hos Körkort.se

Körkort.se är landets största sida för körkortsfrågor online och har funnits i mer än tio år. Företagets mål är att göra det enklare och billigare att ta körkort, oavsett om det är för bil, motorcykel eller EU-moped. Tjänsten uppdateras kontinuerligt med nya frågor och aktuell teori. Allt utbildningsmaterial tas fram av trafiklärare och andra experter för att säkerställa att utbildningen håller hög kvalitet. Körkort.se används även av många trafikskolor i hela landet. Att allt finns online förenklar inlärningen då det enda som krävs för att plugga är tillgång till internet. Tjänsten har flera specialfunktioner, exempelvis kan du täppa igen kunskapsluckor genom att göra prov baserade på de frågor du tidigare svarat fel på. Med Körkort.se kan du skräddarsy din teoriutbildning så att den passar dig och därmed blir det enklare att klara teoriprovet. Du väljer själv längden på ditt medlemskap. Det låga priset är en del av affärsidén. Använd dig av SC Styling rabattkoder för att få tillgång till de främsta delarna och tillbehör till din MC och bil.


Gilla & Dela kampanjer
Vi stödjer Rosa bandet