Fritidsresor rabattkod - 3000 kr rabatt med kampanjkod

Fritidsresor rabattkod

Fritidsresor är en av Sveriges mest populära resebyråer och har bland de lägsta priserna på charter & semesterboende. Få upp till 3000 kr på din semesterresa genom att använda dig av en Fritidsresor rabattkod. Deras är att få semesterdrömmen att bli verklighet. Här under kommer vi samtidigt som din semesterdröm blir verklig få dig att spara så mycket pengar som möjligt på din resa. Du kommer finna de allra senaste Fritidsresor kampanjerna och erbjudandena som de erbjuder. Du kommer även få tillgång till senaste aktuella Fritidsresor kampanjkoder helt gratis. Finner du ingen aktuell rabatt ber vi dig att skriva upp dig på vårat nyhetsbrev. Vi kommer då att kontakta dig via e-mail när vi får in en aktuell kampanj.

Aktuella rabattkoder till Fritidsresor Januari 2015

Mer info om Fritidsresor

Fritidsresor är Sveriges största researrangör. Under 2007 reste 535 000 svenskar med Fritidsresor, vilket gör bolaget till landets ledande arrangör. Utöver dessa 535 000 paketresor sålde Fritidsresor dessutom separata flygstolar och hotellövernattningar.

I Fritidsresegruppen Sverige ingår också Nazar och MyPlanet, som tillsammans med Fritidsresor hade cirka 570 000 resenärer inklusive paket- och flygresor.