Bygghemma rabattkod

Bygghemma är en av Sveriges största internetbutik inom bygg, trädgård och inredningsprodukter. De erbjuder ett väldigt brett sortiment av kända svenska varumärken och självklart levereras allt direkt till din dörr utan någon fraktavgift. Här får du tillgång till produkter och renovering/ uppgradering utav Innerdörrar, Badrum, Kök/Tvättstuga, Golv/Kakel, Färg/Tapeter, El/Belysning och Värme/Ventilation.

Få tillgång till din egna Bygghemma rabattkod genom att besöka oss på Kampanjjakt.se. Här presenteras vi alla värdebevis först av alla! Se till att alltid besöka oss innan du gör ditt köp på bygghemma.se för att alltid få lägsta möjliga pris på dina byggvaror och inredningsartiklar.

Aktuella rabattkoder till Bygghemma Oktober 2014

Utgångna erbjudanden

5%

Publicerades 2014-04-18  

Bygghemma värdebevis - 5% extra rabatt på hela varukorgen

 

Visa kod och öppna sida
BHMAG14

Mer info om Bygghemma

Bygghemma rabattkod ger dig 10% extra rabatt på byggvaror online

Att använda sig av en Bygghemma rabattkod är ett gyllene sätt att skära ner på de höga kostnaderna som vanligtvis brukar omfatta renovering. Få 10% lägre pris på hela sortimentet hos vid bruk av detta exklusiva värdebevis. Du sparar alltså 10% på valfria byggvaror & renovering till hemmet. Detta är ett exklusivt erbjudande där du får 10% billigare pris och dessutom fraktfri leverans.

Hur aktiverar jag min Bygghemma rabatt?

1. Välj bland valfria byggvaror hos Bygghemma.se
2. Gå vidare genom att klicka på "Gå till kassan"
3. Klicka på textfältet under "Ange värdebevis"
4. Här skriver du in din kod
5. Erbjudandet har nu aktiverats av din rabattkod

rabattkoder till Bygghemma

Välj bland 100.000 artiklar med upp till 60% Bygghemma rabatt

Hos Bygghemma kan du handla byggvaror från flera välkända varumärken och idag består deras sortiment av över 100.000 artiklar där du får upp till 60% lägre pris jämfört med handel. Handla billiga produkter som t.ex.  badrum, fönster, dörrar, trädgård, inredning, golv och trädgårdsmaskiner. För fler byggvaror till reducerade priser rekommenderar vi även att du tar del av Skånska Byggvaror rabatter. För fler heminredningsartiklar finns även Trademax rabattkoder att använda sig av.

billiga byggvaror till Bygghemma.se

Billiga byggvaror till nätets bästa priser hos Bygghemma.se

Bygghemma är ett av nordens största bolag inom online bygghandel och sedan lanseringen av hemsidan i Sverige år 2006 har de ständigt haft en stark tillväxt. Verksamheten finns idag i hela norden vilket ytterligare fäst deras starka position på den nordiska byggmarknaden. Huvudkontoret ligger i Oskarshamn med filialer runt om i landet.  Affärsiden är att bredda utbudet av byggvaror på nätet till rejält nedsatta priser. Målgruppen är först och främst personer som gillar att fixa till hemmet själv. De har även ett stort utbud av heminredning till låga priser.