Apollo kampanjkod

Apollo är en av Sveriges största researrangörer och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder.

Apollo säljer charterresor till främst sol- och badresmål. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest. Hämta din egna Apollo kampanjkod bland våra många kampanjer & rabatter endast här på Kampanjjakt.se!

Apollo.se är en modern och flexibel aktör med hundratusentals kunder årligen. Med fokus på frihet, småskalighet och lokal prägel har de snabbt blivit en favorit bland det svenska folket. Här på Kampanjjakt.se hittar du alltid senast aktuella Apollo rabattkod och erbjudande. Om vi mot förmodan inte skulle ha en Apollo kampanjkod tillgänglig ber vi dig prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du ett email skickat till din brevlåda så fort vi fått in ny Apollo rabatt & kampanj.

Aktuella rabattkoder till Apollo April 2014

$

Publicerades 2014-03-05  

Apollo kampanjkod - 500kr rabatt på utvalda paketresor 2014

Villkor: 500 kr/bokning min 2 personer, gäller nybokningar på namngivna hotell  

Villkor: 500 kr/bokning min 2 personer, gäller nybokningar på namngivna hotell

Visa kod och öppna sida
$

Publicerades 2014-04-10  

Sista chansen att boka flygresor från 298 kr till Spanien med Apollo

Villkor: Välj bland prispressade sista minuten-resor till populära resmål  

Till erbjudandet
$

Publicerades 2014-03-28  

1000 kr rabatt på resor till Kreta och utvalda orter i Sydamerika

Villkor: Erbjudandet gäller nybokningar på namngivna hotell till ordinarie pris (inte ospecificerade resor)  

Till erbjudandet

Mer info om Apollo

Paketresor & sista minuten till kampanjpriser med Apollo rabatt

Apollo är Sveriges 3:e största rese- och charterarrangör. Deras utbud av charterresor är dessutom det största i landet och de erbjuder ständigt ny rabatt på större delen av sitt sortiment. Apollo finns i hela Norden och tillhör Kuoni Nordic som har tusentals medarbetare runt om i världen. Apollo ger kunden full kontroll över sin semester där du själv får möjlighet att bestämma hur länge du ska vara borta samt kombinera det med  ditt favorithotell. Hos Apollo kan du välja bland 350 olika flygbolag med hundratusentals hotell världen över.

Apollo rabatt

Boka charter till Medelhavet & världen över

Apollo startade med resmål till Grekland men expanderade snabbt till länder även utanför Grekland gränser. I dagsläget har Apollo utökats till Sveriges 3:e största reseagentur med att massivt utbud världen över. Då verksamheten startade med fokus på resor till Grekland är Apollo utan tvivel det bästa alternativet till resmål inom Grekland. För dig som eftersöker Apollo rabatt till övriga resmål inom Medelhavet är denna kampanjsida helt rätt alternativ. Vi presenterar även senast tillgängliga rabattkoder för månaden på denna butikssida.


Hur använder jag mig av en Apollo kampanjkod?

1. Välj bland valfritt resmål hos Apollo.se

2. Gå vidare i sökningen genom att klicka på "Fortsätt"

3. Fortsätt i beställning tills du kommer till "Kampanj"

4. Klicka på textfältet under "Ange eventuell kampanjkod"

5. Här skriver du in din Apollo kampanjkod och klickar på "OK"

6. Erbjudandet har nu aktiverats av din kampanjkod för Apollo.se

 

rabattkoder till Apollo