Apollo kampanjkod

Apollo är en av Sveriges största researrangörer och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder.

Apollo säljer charterresor till främst sol- och badresmål. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest. Hämta din egna Apollo kampanjkod bland våra många kampanjer & rabatter endast här på Kampanjjakt.se!

Apollo.se är en modern och flexibel aktör med hundratusentals kunder årligen. Med fokus på frihet, småskalighet och lokal prägel har de snabbt blivit en favorit bland det svenska folket. Här på Kampanjjakt.se hittar du alltid senast aktuella Apollo rabattkod och erbjudande. Om vi mot förmodan inte skulle ha en Apollo kampanjkod tillgänglig ber vi dig prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du ett email skickat till din brevlåda så fort vi fått in ny Apollo rabatt & kampanj.

Aktuella rabattkoder till Apollo Augusti 2014

Utgångna erbjudanden

$

Publicerades 2014-08-08  

Upp till 1500 kr rabatt på utvalda charterresor under 2015

Villkor: Välj en av koderna för Turkiet, Rhodos, Kreta eller Jordanien, Kanarieöarna & Marocko  

Villkor: Välj en av koderna för Turkiet, Rhodos, Kreta eller Jordanien, Kanarieöarna & Marocko

Visa kod och öppna sida
TRK15 - JKM
$

Publicerades 2013-02-13  

Charter billigt - 1000 kr rabatt för par hos Apollo med ny kod

 

Visa kod och öppna sida
par

Mer info om Apollo

Paketresor & sista minuten till kampanjpriser med Apollo rabatt

Apollo är Sveriges 3:e största rese- och charterarrangör. Deras utbud av charterresor är dessutom det största i landet och de erbjuder ständigt ny rabatt på större delen av sitt sortiment. Apollo finns i hela Norden och tillhör Kuoni Nordic som har tusentals medarbetare runt om i världen. Apollo ger kunden full kontroll över sin semester där du själv får möjlighet att bestämma hur länge du ska vara borta samt kombinera det med  ditt favorithotell. Hos Apollo kan du välja bland 350 olika flygbolag med hundratusentals hotell världen över. Du finner även ett stort utbud av billiga hotell hos Hotels.com där du sparar upp till 50%.

Apollo rabatt

Boka charter till Medelhavet & världen över

Apollo startade med resmål till Grekland men expanderade snabbt till länder även utanför Grekland gränser. I dagsläget har Apollo utökats till Sveriges 3:e största reseagentur med att massivt utbud världen över. Då verksamheten startade med fokus på resor till Grekland är Apollo utan tvivel det bästa alternativet till resmål inom Grekland. För dig som eftersöker Apollo rabatt till övriga resmål inom Medelhavet är denna kampanjsida helt rätt alternativ. På flyget kan det ibland bli långtråkigt och för att bota detta kan du t.ex. testa på ljudböcker från Storytel vilket är fritt i 14 dagar. Vi presenterar även senast tillgängliga rabattkoder för månaden på denna butikssida. För fler skräddarsydda alternativ på paketresor rekommenderar vi användandet av Mrjet rabattkoder till bokningen.


Hur använder jag mig av en Apollo kampanjkod?

1. Välj bland valfritt resmål hos Apollo.se

2. Gå vidare i sökningen genom att klicka på "Fortsätt"

3. Fortsätt i beställning tills du kommer till "Kampanj"

4. Klicka på textfältet under "Ange eventuell kampanjkod"

5. Här skriver du in din Apollo kampanjkod och klickar på "OK"

6. Erbjudandet har nu aktiverats av din kampanjkod för Apollo.se

 

rabattkoder till Apollo