Adlibris rabattkod

Adlibris är en av Sveriges största bokhandel. Här kan du köpa i princip alla böcker du är ute efter. Vid utvalda tillfällen kommer de även ut med en egen Adlibris Rabattkod som gör så att du får handla böcker till ett reducerat pris. Du kommer då att få tillgång till senast tillgängliga rabatt till adlibris.com på denna butikssida.

Adlibris kommer ständigt ut med kampanjer och erbjudanden där du som konsument gynnas. De kan prispressa sina böcker just pga det som tidigare nämnts, deras många leverantörer och deras massinköp. Adlibris är en renodlad nätbokhandel & deras distributionscentral erbjuder böckerna som de får från deras många leverantörer, packas noga och skickas sedan ut till deras kunder.

Aktuella rabattkoder till Adlibris September 2014

Utgångna erbjudanden

55%

Publicerades 2013-11-27  

Adlibris kampanjkod - 10% rabatt på alla böcker online

 

Visa kod och öppna sida
Adlibris22

Mer info om Adlibris

Adlibris rabattkod ger dig 15% rabatt på alla böcker

Adlibris agerar som en återförsäljare där de samarbetar med tusentals olika förlag runt om i världen. De har dessutom avtal med de största distributörerna inom Norden, Europa och USA. Detta gör att de kan erbjuda extra låga priser på sina böcker, och ännu billigare blir det när du dessutom använder dig av en Adlibris rabattkod till ditt köp. Vanligtvis får du upp till 15% rabatt på ditt köp vid bruk av en kampanjkod till Adlibris.com.

Hur använder jag mig av min Adlibris rabatt?

1. Välj ut de böcker du är intresserad av och placera i varukorgen
2. Gå vidare i beställningen genom att gå till kassan
3. Registera dig eller gå till snabbkassan
4. Skriv in rabattkoden i kassasystemet & aktivera
5. Du har nu aktiverar erbjudandet och fått din rabatt

rabattkoder till Adlibris

Spara upp till 85% på utvalda reavaror och kampanjprodukter

Genom att shoppa säsongsanpassat kan du göra riktiga kap på olika pocketböcker och noveller. Besök outletsektionen hos Adlibris där du kan göra rejäla fynd på upp till 85% rabatt. Alla böcker som finns tillgängliga via hemsidan läses in via ett automatiserat system och besökarna får därför tillgång till det allra senaste direkt oavsett vart i världen det släpps.
Adlibris får i snitt in 75.000 nya titlar i månaden och kan erbjuda sina kunder i Norden ett massivt sortiment på över 10 miljoner titlar från världens alla hörn. För dig som är intresserad av ljudböcker finns fler erbjudanden hos Storytel.

Adlibris är Nordens främsta leverantör av böcker på nätet

Adlibris är en återförsäljare av böcker med vision att göra böcker från hela världen tillgängliga i Norden via internet. De tror starkt på det fria ordet och att tillgängliggöra litteratur och information till världens alla invånare. Genom att erbjuda böcker till extra låga priser blir information ännu mer lättillgängligt för den Nordiska befolkningen.