Fritidsresor rabattkod - 3000 kr rabatt med kampanjkod

Fritidsresor rabattkod

Fritidsresor är en av Sveriges mest populära resebyråer och har bland de lägsta priserna på charter & semesterboende. Få upp till 3000 kr på din semesterresa genom att använda dig av en Fritidsresor rabattkod. Deras är att få semesterdrömmen att bli verklighet. Här under kommer vi samtidigt som din semesterdröm blir verklig få dig att spara så mycket pengar som möjligt på din resa. Du kommer finna de allra senaste Fritidsresor kampanjerna och erbjudandena som de erbjuder. Du kommer även få tillgång till senaste aktuella Fritidsresor kampanjkoder helt gratis. Finner du ingen aktuell rabatt ber vi dig att skriva upp dig på vårat nyhetsbrev.

Aktuella Fritidsresor rabattkoder och rabatter för Oktober 2016

Mer info om Fritidsresor

Fritidsresor rabattkod ger upp till 3000 kr rabatt på charter

Fritidsresor är Sveriges största researrangör. Under 2007 reste 535 000 svenskar med Fritidsresor, vilket gör bolaget till landets ledande arrangör. Utöver dessa 535 000 paketresor sålde Fritidsresor dessutom separata flygstolar och hotellövernattningar. Genom att använda sig av Fritidsresor rabattkoder är det möjligt att få upp till 3000 kr rabatt på semesterbokningen för hela familjen. Du kan även ta del av förmånliga rabatter på hotell och semesterhus när du väljer att boka semester i paketpris. Beroende på säsong anpassas utbudet dock får du alltid bästa möjliga priser på din resa tack vare de unika kampanjkoderna du får tillgång till när du bokar din semester. För dig som är ute efter charterresor som riktar sig in mer mot medelhavet rekommenderar vi användandet av våra unika Apollo rabattkoder.

Så använder du dig av en Fritidsresor kampanjkod

1. Ta del av valfritt erbjudande på Kampanjjakt och gå till sidan
2. Här väljer du resemål efter eget önskemål och prisklass
3. bocka i fältet "Jag har en kampanjkod"
4. Skriv in koden här och klicka på "gå vidare"
5. Din rabatt bör nu vara aktiverad

 

rabattkoder till fritidsresor

 

Upp till 60% rabatt på utvalda resmål till kampanjpris

Under utvalda perioder får du möjlighet att ta del av boende & charter med upp till 60% rabatt. Det gäller dock att vara tidigt ute då dessa erbjudanden endast erbjuds i en begränsad upplaga. För dig som gillar solsäkra resmål har Fritidsresor ett stort utbud av charter & hotell runt om i världen. Välj bland exotiska destinationer som t.ex. Mexiko eller Trinidad men även klassiker som Thailand, Spanien och Grekland på sommaren. För dig som gillar att boka semestern med kort varsel erbjuder även Fritidsresor bra rabatter på sista minuten-resor till flera utvalda destinationer. Vill du skräddarsy din semester efter egen smak & tycke? Då bör du använda dig av våra Lowcostholidays rabatter där du får bättre möjligheter att skräddarsy din egna paketresa.

Billiga resor för hela familjen med Fritidsresor

I Fritidsresegruppen Sverige ingår också Nazar och MyPlanet, som tillsammans med Fritidsresor hade cirka 570 000 resenärer inklusive paket- och flygresor. De har en stor marknadsandel på den nordiska marknaden och är största charterreseaktören på den svenska marknaden för tillfället. De populäraste resmål just nu är t.ex. Kanarieöarna, Thailand och Turkiet. Sedan introduktionen av säker onlinebetalning på nätet har Fritidsresor.se blivit en allt större del av deras totala marknad. För dig som behöver billigt alternativt boende till semestern erbjuder vi just nu bra kampanjer hos Expedia.


Gilla & Dela kampanjer
Vi stödjer Rosa bandet